Choose language Forside > ArtikelvisningSkip Navigation Links Fredag 28. november 2014
Annoncepriser / Kontakt  

Fløde til de søde
2. maj 2012 kl. 7:00 / Ernæring / Af holm
Print Tip Debat
Med den rette varmebehandlingsproces er det muligt at fremstille flødeprodukter, hvor man kombinerer smagen af frisk fløde med fordelene ved lang holdbarhed. Det er den produktionsform, der har gjort Debric Danmark, der deltager på Cook & Care, til en verdenskendt virksomhed.
Enhver flødeforbruger kender i dag Debrics produkter, der produceres ved hjælp af en unik UHT-produktionsmetode. UHT står for "ultrahøje temperaturer" og er en varmebehandlingsproces, hvor produkterne udsættes for meget høje temperaturer (gennemsnitligt 140° C) i fire sekunder.
Processen giver bakteriologisk sterile produkter med en længere holdbarhed. Fordelen ved UHT-behandling i forhold til klassisk sterilisering af mælk er, at produktets oprindelige egenskaber inklusive den friske smag bevares bedre.
 
 
Vis originalbillede
Debic Culinaire Original, er - ifølge virksomheden selv - Debics bedste madlavningsfløde.
Fakta
Cook & Care sektionen på¨Health & Rehab Scandinavia åbner den 22. maj i Bella Center.



Messen forløber over den 22.-24. maj.
Tip en ven...
Dit navn:
*
Din email:
*
Til email:
*


0
Skriv en kommentar!
Her har du mulighed for at skrive din uforbeholdne mening.
For at kunne deltage i debatten, skal du være logget ind.
Er du endnu ikke oprettet som bruger kan du gøre det her. Det tager kun et øjeblik.
LOG IND
Email:
Password:
Husk mig
Ny bruger
Glemt password
Der er endnu ingen kommentarer til artiklen.





Al materiale på dette site er beskyttet af loven om ophavsret. Billeder og tekst må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres.
Magasinet Pleje er en del af Danske Fagmedier ApS
Smedeholm 12-14, 1. th., DK-2730 Herlev | Tel: +45 70 11 49 00 | Email:
red@magasinetpleje.dk