23948sdkhjf

Skridsikkert gulv på rekordtid

Faldulykker er stadig på top-10 listen over arbejdsulykker, og ikke sjældent skyldes det, at gulvunderlaget ikke er tilpasset det arbejde, der udføres i rummet. Men det behøver ikke være hverken tidskrævende eller besværligt at få nyt gulv på, der sikrer mod forstuvede fødder og forvredne knæ.

Gulvproducenten Altro har udviklet et sikkerhedsgulv, der uden problemer kan monteres ovenpå eksisterende gulve som vinyl, fliser eller for den sags skyld gammel eller ny beton.

Gulvet bliver i modsætning til andre skridsikre underlag limet oven på det eksisterende gulv ved hjælp af en særlig tape, der ikke sviner som almindelig kontaktlim i forbindelse med pålægningen.

Ifølge marketingmanager hos Altro, Sarah de los Rios, er der også tænkt bæredygtighed ind i XpressLay, som produktet er blevet døbt.

Selve gulvet indeholder 10 procent genbrugsmaterialer, og hvis det skal skiftes ud en dag, er det 100 procent genanvendeligt, idet der ikke er lim eller andre miljøskadelige stoffer i produktet.

Altro leverer det nye sikkerhedsgulv i otte forskellige nuancer i skalaen fra helt mørkegrå over blå til de mere lyse og sarte farver.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08