23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvorfor er tracers vakuumsystem så unikt?

Hvis du arbejder med små dele eller åndbart materiale, så er det unikke vakuumsystem på CNC-maskinen tracer noget for dig.

Hvis du bearbejder små dele eller meget åndbare materiale i din produktion, har du brug for en CNC-maskine, der kan holde materialet på plads. Her er CNC-maskinen tracer den ideelle maskine at have i din produktion.

Se alle CNC-maskiner hos Gibotech her

Tracer har nemlig et unikt vakuumsystem, som gør, at vakuummet kun er koncentreret i den del af bordet, der er involveret i bearbejdningen.

Derfor er maskinen perfekt til bearbejdning af små dele eller dele i meget åndbare materialer. Vakuummet sørger for, at der ikke er risiko for, at materialet bevæger sig under processen.

Vil du høre mere om tracer eller have en uforpligtende snak om, hvilken CNC-maskine der passer ind i din produktion? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046